2017. június 19., hétfő

Videó letöltése facebookról lépésről lépésre

Videó letöltése facebookról lépésről lépésre

Találtál egy videót a Facebookon, amit szeretnél elmenteni, hogy a későbbiekben bármikor újranézhesd? Esetleg tartasz tőle, hogy hamarosan törlésre kerül, de biztos akarsz lenni benne, hogy az ismerőseid is meg tudják nézni? Amennyiben igen, akkor muszáj a videót letöltenünk a számítógépünkre. Az alábbiakban olvashatjuk a videó letöltése facebookról részletes útmutatásunkat.

Mivel a Facebookon lehetőségünk van különböző videómegosztó oldalakról is beágyazni videókat, így első lépésként fontos ellenőriznünk, hogy a letölteni kívánt videó valóban a Facebookon van-e tárolva. Az alábbi lépések kizárólag a Facebook szerverein tárolt videókkal működnek.

Sajnos, a Facebook nem nyújt egyszerű, egy kattintásos megoldást a videók letöltésére, így az alábbi trükköt kell alkalmaznunk.

- Nyissuk meg a facebook weboldalt a számítógépünkön és jelentkezzünk be a fiókunkba.
- Kattintsunk jobb egérgombbal a letölteni kívánt videóra, majd a megjelenő menüben válasszuk a Show video URL lehetőséget.
- Kattintsunk a megjelenő link ablakába ismét a jobb egérgombbal, majd válasszuk a másolás lehetőséget. A link többnyire ilyen formában fog megjelenni: https://www.facebook.com/XyZ/videos/10154846441291125/

- A kimásolt url-t másoljuk be a böngészőnkbe, majd a link elején található “www” részt cseréljük le “m”-re. A módosított címnek így kell kezdődnie: https://m.facebook.com/XyZ/
- Nyissuk meg a módosított címet, amely nem lesz más mint a videót tartalmazó oldal mobiltelefonokra szánt verziója.
- Indítsuk el a videót, majd jobb klikkel kattintsunk a Videó mentése másként sorra.
- Itt már nincs más dolgunk, mint megadni hova szeretnénk menteni a videó fájlt a számítógépünkön.

Videó letöltése Facebookról


Videó mentése másként



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése