2017. június 19., hétfő

A szép vádli

A szép vádli

Nincs mit tenni: itt a meleg, végérvényesen, tagadhatatlanul. A rövid nadrágok, a szoknyák ideje. Most már nemcsak a karunk-vállunk villan elő, mint pár hete, de a lábszárunk is. A nők tisztában vannak a szép, csillogó, barna lábszár varázsával. Szőrtelenítik, kenik, barnítják is szorgalmasan. Pedig a vádlinak a formája az, ami igazán meghatározó.

A legtöbb nő nemcsak azért húz tűsarkút, mert magasabb szeretne lenni, hanem mert a magas sarok alapvetően megváltoztatja az alakunkat, és a vádli formájára kifejezetten előnyösen hat.


Fitness



High tec!

Napi vidámító

High tech


A Most hatalma

A Most hatalma

Ha szomorúságot akarsz a szívedben: Élj a múltban!
Ha nyugtalan akarsz lenni: Élj a jövőben!
Ha békességet akarsz a lelkedben: Élj a jelenben!

Kövess engem


Kiugrás

A kiugrás

Éppen azokban az időszakokban állsz készen arra, hogy egy nagy ugrást tegyél, amikor minden rosszabbodni látszik. Amikor úgy érzed, sehová sem jutottál, egy helyben topogsz, sőt visszacsúszol, akkor valójában azért lépsz hátra, hogy lendületet vegyél a starthoz.


Kiugrás - élet


Videó letöltése facebookról lépésről lépésre

Videó letöltése facebookról lépésről lépésre

Találtál egy videót a Facebookon, amit szeretnél elmenteni, hogy a későbbiekben bármikor újranézhesd? Esetleg tartasz tőle, hogy hamarosan törlésre kerül, de biztos akarsz lenni benne, hogy az ismerőseid is meg tudják nézni? Amennyiben igen, akkor muszáj a videót letöltenünk a számítógépünkre. Az alábbiakban olvashatjuk a videó letöltése facebookról részletes útmutatásunkat.

Mivel a Facebookon lehetőségünk van különböző videómegosztó oldalakról is beágyazni videókat, így első lépésként fontos ellenőriznünk, hogy a letölteni kívánt videó valóban a Facebookon van-e tárolva. Az alábbi lépések kizárólag a Facebook szerverein tárolt videókkal működnek.

Sajnos, a Facebook nem nyújt egyszerű, egy kattintásos megoldást a videók letöltésére, így az alábbi trükköt kell alkalmaznunk.

- Nyissuk meg a facebook weboldalt a számítógépünkön és jelentkezzünk be a fiókunkba.
- Kattintsunk jobb egérgombbal a letölteni kívánt videóra, majd a megjelenő menüben válasszuk a Show video URL lehetőséget.
- Kattintsunk a megjelenő link ablakába ismét a jobb egérgombbal, majd válasszuk a másolás lehetőséget. A link többnyire ilyen formában fog megjelenni: https://www.facebook.com/XyZ/videos/10154846441291125/

- A kimásolt url-t másoljuk be a böngészőnkbe, majd a link elején található “www” részt cseréljük le “m”-re. A módosított címnek így kell kezdődnie: https://m.facebook.com/XyZ/
- Nyissuk meg a módosított címet, amely nem lesz más mint a videót tartalmazó oldal mobiltelefonokra szánt verziója.
- Indítsuk el a videót, majd jobb klikkel kattintsunk a Videó mentése másként sorra.
- Itt már nincs más dolgunk, mint megadni hova szeretnénk menteni a videó fájlt a számítógépünkön.

Videó letöltése Facebookról


Videó mentése másként