2014. március 19., szerda

A legszexibb női testrészek

A legszexibb női testrészek, melyekért bolondulnak a pasik
Tudd meg, mit érdemes hangsúlyoznod magadon, hogy az ujjad köré csavard a pasikat!

Nem csoda, hogy sok nő a lábai miatt aggódik igazán: a hosszú, kecses lábszár ugyanis mágneses erőkkel képes megbabonázni a férfiakat. Nem kell azonban a legmagasabbak és a legkarcsúbbak közé tartoznod ahhoz, hogy a lábaiddal bolondítsd magadba a pasikat, az is elég, ha jól tudod viselni az adottságaidat!

Bár a csupasz láb igencsak erotikus, amennyiben túl fehér a bőröd, és akadnak rajta hibák, ne zárkózz el a harisnyától, hiszen a pasik a fátyolvékony anyagba bújtatott futóművekért is megőrülnek.
Amennyiben nem vagy túl magas, mindenképpen húzz egy szép magas sarkú cipőt, ha szabadon hagyott lábszáraiddal szeretnél hódítani, és villantsd őket egy rövidebb szoknya alól.

Magas termethez akár még a cipő sem szükséges, és egy szűk szárú farmer is lehet kifejezetten szexi, de nyáron kényelmesebb egy combközépig vagy térdig érő szoknya. A harisnya tekintetében pedig válogass óvatosan, ugyanis a férfiak nem kedvelik a túlságosan rikító színeket. A favorit a fekete, és hihetetlenül dögös lehet egy necc, de a finoman mintázott darabok közül is bátran válogathatsz.


Harisnyában


Harisnya nélkül

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése