2010. május 23., vasárnap

Hókocka


Hókocka Recept:
 
Hozzávalók a tésztához:30 dkg liszt, 5 dkg vaj vagy margarin, 3 kanál porcukor, fél tasak szalagáré, 1 tojás...kis tejjel puhára gyúrjuk, majd 3 lapot sütünk belőle.
 
Krém:4 evő kanál liszt, 1 tojás, fél liter tej, hidegen összekeverjük, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük.
Kikeverünk 25 dkg vajat 25 dkg porcukorral, 1csomag vaníliás cukorral, majd hozzá adjuk a már hideg pudingos pépet.
 
Megtöltjük a lapokat, és beszórjuk az egészet porcukorral.
Másnap az igazi, mikor a lapok már jól megpuhultak a krémtől.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése